ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ninjas in Pyjamas hänger kvar i majorn på en skör tråd

Erik Glanell · 15 Sep 2018
Uppdaterad 15 Sep 2018
Ninjas in Pyjamas efter segern på Vega Squadron i Faceit major: London.

Ninjas in Pyjamas efter segern på Vega Squadron i Faceit major: London. Foto: Faceit major: London/Twitch


Ninjas in Pyjamas besegrade Vega Squadron i den viktiga matchen för att hänga kvar i CS:GO-majorn. Dock återstår en vinst om de ska ta sig till slutspelet.

klar

Artikellänk är kopierad

Inget annat än en vinst var det som gällde för svenska Counter strike-stjärnorna i Ninjas in Pyjamas när de under lördagen spelade sin första av två måstematcher för att hänga kvar i London-majorn.

Vega Squadron, som dagen innan förlorat mot Fnatic i en riktig dragkamp, stod för motståndet på Train.

En dragkamp blev även denna match som för de båda lagen var det enda hoppet att fortsätta sin resa i majorn.

Ninjas in Pyjamas började som antiterrorister och avslutade halvan med en knapp ledning på åtta rundor mot sju. Ett försprång som snabbt suddades ut och byttes mot en knapp ledning för Vega.

Först efter att svenskarna tagit en timeout hittade de kraft för att skapa en liten lucka som tog dem ända upp på matchpoäng.

Vega tog matchen till 11–15 men rundan efter det säkrade Ninjas in Pyjamas den viktiga vinsten som gör att de hänger kvar i majorn på en skör tråd.

I intervjun efter vinsten menade lagledaren Jonas ”Lekr0” Olofsson att strategin helt enkelt var att ”inte choka”. Något som laget alltså lyckades med.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro