ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ninjas in Pyjamas hoppar på trenden – presenterar PUBG-lag

Erik Glanell · 10 Okt 2017
Uppdaterad 10 Okt 2017
Nu finns det ninjor även på slagfältet i Playerunknown's Battlegrounds.

Nu finns det ninjor även på slagfältet i Playerunknown's Battlegrounds. Foto: Bluehole


Att esportjättarna skulle börja hoppa på succétåget med Playeruknown's Battlegrounds var i princip oundvikligt. Nu ger sig Ninjas in Pyjamas in i kampen om att bli herren på täppan.

klar

Artikellänk är kopierad

Spelet som alla snackar om fortsätter att bryta mark i esportkretsar. Nu står det klart att Ninjas in Pyjamas värvar fyra spelare för att forma ett eget Playerunknown’s Battlegrounds-lag.

Laget består av Ekkz, Borg, Sweaterr and Crunch som alla gjort sig kända för sina skills i PUBG-scenen. De tre sistnämnda tillhörde fram till värvningen Cloud9.

”Som en organisation som aldrig är rädda för nya utmaningar och möjligheter söker vi alltid vitt och brett efter nästa stora spel som möjligen kan äntra esportarenan en dag”, skriver Ninjas in Pyjamas på sin hemsida.

Samtidigt är det inte svårt att tolka pressmeddelandet på sajten som om organisationen ser satsningen på PUBG som en riktig chansning som både kan bära eller brista.

”Om det här var ett sunt affärsmässigt beslut eller grupptryck är vi inte riktigt säkra på. Men en sak är säker, vi är alla rätt så jävla exalterade över det”, står det i pressmeddelandet.

Lagets norske spelare Ekkz beskriver värvningen till det legendariska laget som en dröm som går i uppfyllelse.

”Citatet ‘Dream big or go home’ gör sig påmint. Det kan inte bli mycket större än NiP och våra drömmar har blivit verklighet. Vi är hedrade att få spela under samma flagg som så många legendarer och ser fram emot en strålande framtid med vårt nya hem och familj. Jag kan inte bärga mig att se vad vi kan åstadkomma tillsammans ninjor!”

LÄS MER
PUBG corp arrangerar miljonturnering tillsammans med ESL
klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro