ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Ninjas in Pyjamas och Fnatic drar sig ur Starseries i sista stund

Erik Glanell · 20 Sep 2018
Uppdaterad 20 Sep 2018

Foto: Starseries/flickr


De svenska topplagen ställer in resan till Kiev och deltagandet i Starseries i-league s6.

klar

Artikellänk är kopierad

Bara veckor innan Starseries-turneringen puttrar igång väljer de båda inbjudan lagen, Ninjas in Pyjamas och Fnatic, att dra sig ur. Anledning ska vara ett allt för stressigt schema.

”Som organisation strävar vi hela tiden efter att hitta en balans mellan turneringar, online-ligor, träning och ledighet för spelarna. För det mesta lyckas vi. Med de senaste framgångarna för CS:GO-laget, framför allt de senast två veckorna med Faceit-majorn, måste vi tyvärr ompröva vårt schema. Vi är ledsna att på grund av nämnda anledningar behöva informera våra fans om att vi inte kommer att delta Starseries i-leaue s6. Vi hoppas att fansen som såg fram emot att se våra matcher både på stream och på plats förstår hur vi resonerar och stöder oss i vårt beslut”, skriver Ninjas in Pyjamas i ett uttalande.

LÄS MER
Olofmeister ende svenske spelaren i major-slutspelet

Ett av svensklagen ersätts av Vega Squadron som senast visade upp en imponerande form under majorn i London. Vilket lag som tar den sista platsen i turneringen är ännu okänt.

Ninjas in Pyjamas väljer däremot att vara kvar i turneringen Blast pro series i Istanbul som börjar nästa vecka.

Missa inte: Nu kan du se Sveriges första esportgala

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro