ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ninjas in Pyjamas tunga förlust – föll hårt mot Renegades

Erik Glanell · 5 Apr 2019
Uppdaterad 5 Apr 2019

Foto: Starladder


Renegades red vidare på framgångsvågen och spolade bort Ninjas in Pyjamas chanser till avancemang i Starseries i-league.

klar

Artikellänk är kopierad

Fnatic tog sig till semifinalen i matchen innan det var dags för Ninjas in Pyjamas att försöka ta samma steg.

För ninjornas del fanns det däremot två stora skillnader. NiP har verkligen fått kämpa för att ta sig till kvartsfinalen och tog sig med nöd och näppe vidare i matchen mot Team Spirit. Deras motståndare – Renegades – däremot ridit på en framgångsvåg den senaste tiden har fällt stora namn som Faze och Mibr under gruppspelet som de avancerade från med tre raka vinster.

Det var med andra ord en tuff match som väntade för svenskarna och det var precis vad det blev.

Renegades rivstartade direkt och de fem rundor som NiP fick med sig på T-sidan var utspridda och förhindrade att svenskarna skulle kunna bygga upp en stadig bank. Vid var Ninjas in Pyjamas fem poäng bakom med 5–10. Renegades fortsatte att förvalta sitt momentum i början som terrorister och fick med sig de inlendande två rundorna och det såg tungt ut för svenskarna.

Ninjas in Pyjamas kämpade sig tillbaka en aning och var snubblande nära att få till en comeback innan Renegades lyckades avsluta första kartan med 16–11.

Dust 2 började med samma visa och Ninjas in Pyjamas hade svårt att hantera Renegades noggranna attacker. Och den här gången fick vi tyvärr inte se en tillstymmelse till comeback. Det australiska var helt enkelt bättre och avslutade matchen med 16–5 till svenskarnas besvikelse.

Förlusten betyder att Ninjas in Pyjamas är ute ur turneringen och att Fnatic är svenskhoppet som fortfarande lever i Starseries i-league.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro