ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nio månader, två graviditeter, fyra födslar

Tomas Lundin · 5 Feb 2014
Uppdaterad 5 Feb 2014
Nio månader, två graviditeter, fyra födslar Freddie får snart fyra syskon – trots att han inte ens är nio månader gammal.

Nio månader, två graviditeter, fyra födslar Freddie får snart fyra syskon – trots att han inte ens är nio månader gammal. Foto: Rex Features


Ena dagen är Sarah och Benn ett barnlöst par som i en tvåa i södra England. Andra dagen är de fyrabarnsföräldrar.

klar

Artikellänk är kopierad

Nio månader, två graviditeter, fyra födslar 
  Freddie får snart fyra syskon – trots att han inte ens är nio månader gammal.
Nio månader, två graviditeter, fyra födslar Freddie får snart fyra syskon – trots att han inte ens är nio månader gammal.Foto: Rex Features

Parets son Freddie var bara åtta veckor gammal när Sarah blev gravid igen. Före Freddie trodde Sarah inte att hon kunde bli gravid överhuvudtaget. Alla vännerna verkade bli gravida till höger och vänster men inte Sarah. Chocken blev desto större när det visade sig att hon väntade trillingar.

Sarah kommer att vara i åttonde månaden när trillingarna blir förlösta – paret kommer alltså att hinna med två graviditeter och fyra födslar inom loppet av tiden för EN normal graviditet.  

– Jag kan inte förstå att jag gått från att tro att jag aldrig skulle bli mamma till att ha en hel familj på mindre än ett år, säger den blivande fyrbarnsmamman till Daily Mail.

Chansen att föda trillingar är en på 500 000 så att Sarah och Benn är lite omtumlade är förståeligt. Först trodde barnmorskan att det var tre enäggs-pojkar – men Sarahs mage hade en till överraskning att bjuda på, ett av barnen var nämligen en flicka.

Freddies bröder kommer att heta Reggie och Stanley och systern Charlie. Än så länge har familjen inte lyckats hitta en större lägenhet så de 40 dagliga blöjbytena kommer att få ske i den lilla tvårummaren. 

– Vi kommer ha dåligt med pengar och plats, men inte kärlek, säger Sarah.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro