ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

NiP satsar svenskt med nytt League of legends-lag

Erik Glanell · 12 Apr 2018
Uppdaterad 12 Apr 2018
Ninjas in Pyjamas ger sig än en gång in i League of legednds.

Ninjas in Pyjamas ger sig än en gång in i League of legednds. Foto: Riot games


Skam den som ger sig. Ninjas in Pyjamas tror på tredje gången gillt när organisationen än en gång satsar på League of Legends.

klar

Artikellänk är kopierad

Ninjas in Pyjamas gör ännu en satsning på storspelet League of Legends. Den tredje i raden sedan den första 2013.

Från att i förra satsningen varit ett lag med väldigt spridda nationaliteter väljer organisationen den här gången att satsa på svensk majoritet uppblandat med två britter.

Laget gör sitt första framträdande i European Masters som spelas 14–29 april.

”Vi har arbetat länge med att få ihop ett lag med svenska proffsspelare som kan representera vårt hemland i turneringen. För att vi ska få ett konkurrenskraftigt lag har vi skrivit kontrakt med fyra svenska spelare och två brittiska lagmedlemmar. Äntligen är vi här och vi är glada över att kunna presentera dessa spelare och coach till Ninjas in Pyjamas”, skriver organisationen i ett uttalande.

pil
Här är Ninjas in Pyjamas nya Lol-lag

Finn “Finn” WiestålMarc “Caedrel” LamontEmil Lucas “Larssen” LarssonLudvig “XDSMILEYs6” GranquistMorgan “Hustlin” GranbergAlexander “Candyfloss” Cartwright, Coach

Tre av spelarna, Caedrel, Larsson och XDSMILEYs6, har tidigare spelat tillsammans i Diabolus Esports

Satsningen på LCS 2017 blev floppartad för Ninjas in Pyjamas. Det dåvarande laget placerade sig i botten och tvingades spela för att få behålla sin plats i högstaligan. De misslyckades och i besvikelsen över det undermåliga resultatet fick laget stryka på foten.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro