ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

NOJE INR: Big Brother-final ikväll

Stockholm Lina Färm · 24 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Efter 114 dagar i självvald fångenskap är det ikväll final i ”Big Brother”, då en av de fyra finalisterna går ut som en miljon kronor rikare. Årets omgång av Kanal 5:s såpa har bjudit på rekordsnabbt tv-sex, trakasserier, graviditetstest och bröstcancer-larm. Deltagarna har sovit, ätit, gått på toaletten, haft sex och sovit inför kamerorna. När de kommer ut väntar psykologer för dem som behöver. Tävlingen avgörs med tittarnas telefonröstning, som har pågått under hela förra veckan. En efter en kommer de utröstade deltagarna att gå ut, till en kavalkad av uppträdanden och de mest spektakulära kameraklippen från dagarna i huset. Finalfesten hålls utanför huset i Värtahamnen i Stockholm.

Namn: Jessica Ålder: 21 Bor: Kalmar Jessica är den av årets BB-deltagare som genererat flest löpsedlar. Hennes motto är ”Slå först, tänk och prata sen” och hon har utmärkt sig med ett omväxlande humör och stora känslor. Jessica trodde sig vara gravid två gånger, förlovade sig och åkte med ögonbindel till sjukhus för att undersöka en knöl i bröstet. Om Jessica vinner ska hon lägga pengarna på att förstöra brösten och att resa.

Namn: Richard Ålder: 27 Bor: Kongsvinger Raggaren Richard är en mer tillbakalutad kille, som fyllde 27 år i huset och nyligen firade sin svensexa på samma plats. I blå Fantomen-dräkt fick han smisk av en inhyrd strippa. Ute i verkligheten väntar hans flickvän, som friade genom att skicka ett brev till huset. Richards största oro inför Big Brother-tävlingen var hur han skulle reagera utan kaffe och snus.

Namn: Anton Ålder: 23 Bor: Stockholm Flickfavoriten Anton pluggar på Handels i Stockholm och tränar och festar på fritiden. För ett par månader sedan fick han som första BB-medlem åka utomlands och byta plats med en thailändsk BB-kollega, men tyckte att det svenska huset var bättre och längtade hem. Om Anton vinner kommer han att köpa en Porsche och spendera en del av pengarna på sina kompisar. Han var kär i Carina och är en hejare på att ge de andra deltagarna goda råd.

Namn: Danne Ålder: 26 Bor: Gävle 26-årige Danne har bara tillbringat 89 dagar i huset, mot de andra finalisternas 114. Efter att ganska tidigt ha blivit utröstad, kom han tillbaka efter att ha tillbringat lång tid tillsammans med två andra deltagare i den så kallade Zonen. Efter en avgörande tävling kunde Danne komma tillbaka, och har bland annat guppat under täcket med medtävlaren Anna.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Lina Färm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro