ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

nöjespanel STO

Stockholm hannah sjostrom · 12 Apr 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

• I dag finns ett tv-program om den. Den når framgång i Melodifestivalen. Är hårdrocken tillbaka för att stanna? • Påsken är här. Hårdkokt eller toddy – hur anrättar du dina ägg under högtiden? • Fredrik och Filip går på djupet (deras djup) i nya ”Ett herrans liv”. Vem skulle du vilja se att de intervjuade? • Vad får man inte missa i helgen?

Axel Björklund, chefredaktör för hiphopmagasinet Quote.

1. – Det känns som att den publika hårdrocken har blivit både mindre hård och mindre rock. Och som sådan är den säkerligen inte särskilt långlivad.

2. – Jag ska hem till mor och far och hoppas jag får leta efter påskägg. Annars känns påsken inte särskilt speciell måste jag erkänna.

3. – Jag tycker det är kul hur de lyckas rota fram mumier och göra dem aktuella en liten stund igen. Precis som "Let''s dance". Men jag ser famtiskt fram emot GP-intervjun, kan bli tv-historia.

4. – Kvällens Beatstreet på Mosebacke. Klassisk hiphop – i ditt öööra!

Andrea Reuter, programledare för " 400 bio" i TV 400. 1. – Ja, hårdrocken kommer aldrig att dö. Jag tror att det bor en headbangande femtonåring med knuten och höjd näve i oss alla. 2. – Äggen ska kokas hårt och målas i glada färger och därefter "plitchas", en rysk tradition som i princip är en tävling i vems ägg som går sönder sist när man slår deras toppar mot varann. Roligare än det låter, tro mig. 3. – Jag skulle faktiskt vilja se dem grilla riksgalningen Carola eller partymonstret Victoria Silvstedt, men som tröst får vi väl nöja oss med Runar Sögaard och Dr Alban, som jag hört att ska dyka upp i programmet under våren. 4. – DJ Hell spelar på Cocktail Club på Northern Light på Skärtorsdagen och det blir nog grymt. Själv ska jag hänga ut med familjen; käka ägg och godis, promenera och bada bastu. Rekommenderas skarpt!

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm hannah sjostrom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro