ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nokia Lumia 820 – fortfarande dåligt apputbud

Aron Andersson · 29 Jan 2013
Uppdaterad 12 Aug 2013
Nokia Lumia 820 – fortfarande dåligt apputbud Det är fortfarande ett för dåligt utbud av appar till Nokia Lumia 820. Skräckexemplet: Spotify saknas.

Nokia Lumia 820 – fortfarande dåligt apputbud Det är fortfarande ett för dåligt utbud av appar till Nokia Lumia 820. Skräckexemplet: Spotify saknas. Foto: Urban Brådhe


Nokias nya budgetversion av förra årets lyxmodell Lumia 920 är inte bara billigare, den är också smidigare. Men den saknar fortfarande viktiga appar, tycker Metros prylexpert.

klar

Artikellänk är kopierad

Är Nokia och Windows en vinnande kombination? Det finskamerikanska äktenskapet fungerar faktiskt ganska bra, även om det inte är helt problemfritt. Nokia gör lite för klumpiga mobiler och Windows Phone 8 har ett begränsat apputbud.

Men inte är väl appar hela världen? Jo, det är det. Att ha en Windows-telefon är lite som mobilvärldens motsvarighet till att bo i Göteborg. Det tar lite längre tid att få det senaste. Skräckexemplet: Spotify finns fortfarande inte till Nokia Lumia 820.

Okej, men inte är väl Nokias mobiler klumpiga? Lyxvarianten Lumia 920 gick knappt ner i byxfickan. Lumia 820 är nättare, även om den känns fortsatt lika plastig. Men på insidan döljer sig bra byggkvalitet.

Men vem bryr sig om storlek, hur fungerar mobilen? Jo, de appar som finns fungerar bra. Men det är inte så mycket som är nytt sedan jag testade Lumia 920. Kameran tar bra bilder men är inte riktigt lika vass som föregångaren. Nokias kartor är som vanligt oklanderliga.

Hur är den att surfa med? Sådär. När webben i allt större utsträckning mobilanpassas kikar webbutvecklarna, precis som apputvecklarna, hellre på Iphone eller Android, vilket gör att Windows-mobilerna får lida.

I en mening? Snabb Windows-mobil med för lite appar.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro