ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Norrmännens sexkupp oväntad Facebooksuccé

Tomas Lundin · 18 Jan 2013
Uppdaterad 18 Jan 2013

klar

Artikellänk är kopierad

I torsdags kväll diskuterade Petter Kvarneng, 20, Cathrine Johansen, och tre andra vänner trenden med personer som lägger upp bilder på facebook och lovar att göra något om de får tillräckligt många "gilla"-markeringar. Exempelvis kan det handla om ett par som säger att de kommer att gifta sig om en miljon människor gillar deras bild. 

Petter och Cathrine bestämde sig för att dra det till sin spets när de la upp en bild på  Petters facebooksida, skriver Nettavisen.

”Cathrine says that if I can get 1M "LIKES" she will have sex with me. Please share and like”, står det på ett plakat som norrmannen håller upp.

Det hela var ett skämt och det fanns inte i deras vildaste fantasi att det skulle få något genomslag. Petter tippade att de skulle få 290 likes, Cathrine 100, men de kunde inte haft mer fel. 

I skrivande stund har bilden 579 000 "likes" och delats 34 000 gånger. Vännerna måste nu börja oroa sig för om de ska göra alla nya fans besvikna.

– Haha, det får vi se när vi når en miljon säger Cathrine Johansen till Nettavisen. 

Det är långt ifrån alla som uppskattar experimentet och har anmält bilden, men än så länge är den kvar. Många lämnar också mindre smickrande kommentarer. Men det är bara en facebookanvändare som Petter är orolig för.

– Den största faran är om hennes pappa kommer och hälsar på.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro