ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Norsk rappare sexhånar svenska tjejer

Emma Björkman · 9 Sep 2013
Uppdaterad 9 Sep 2013

På sin nya singel En svensk tjej som dej” rappar den norske hiphopartisten Feit`n fra Kolbotn på svenska. Men det är inte en smickrande bild han målar upp av de svenska tjejerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Titeln till hiphopartisten Feit`n fra Kolbotn nya singel ”En svensk tjej som dej” avslöjar vad låten handlar om. Men den norske rapparen verkar ha en väldigt ensidig bild av svenska tjejer. Den nära tre minuter långa musikvideon är en visuell orgie i rumpor och bröst. I korta klipp syns tjejer i underkläder, tjejer som skakar sina rumpor mot kameran, tjejer som smiskar varandra, tjejer som kysser varandra och tjejer som suger på isglassar. Feit`n fra Kolbotn rappar på svenska: – Jag vill ha en svensk tjej som dig. Får jag sätta på dig? Okej. 

Och: – Jag är i Sverige på semester, jag har gott om tid så låt mig gå ner på dig och se hur kåt du blir. Enligt magasinet Kingsize i Norge packade han ned studioutrustning i början av sommaren och begav sig in i de svenska skogarna för att spela in låtar till sitt kommande album.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro