ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Norskt toppar listan

Nanok Bie · 1 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Förutom att organisa­tions-sajt-samlingslänken nanok.com/todo och bildletar-länken nanok.com/ bilder var fortsatt populära, så liknade topplistan mest en rolig historia.I topp hamnade kanske lite förvånande en musikalisk norrman som är duktig vid redigeringsbordet, samt en svensk som kom på en historia om en väska som skulle på en jorden-runt-resa.

Var är Bellman undrar man nu?

1. Klippande norrman.Norske Lasse Gjertsen har farit till London och klippt ihop en video om några upplevelser på gatan (en telefon­kiosk är inblandad). Klippet är kort, men fortsätter i Lasses numera rätt kända stil (han klipper ihop rytmer och händelser – i stället för att spela dem).

2. Stor teckning. Svensken Erik Nordenankar ville skapa världens ”största” teckning och fick en annorlunda idé: lägg en gps i en väska, sänd den med dhl/post runt världen i en bestämd rutt och låt det bli teckningens ”kritstreck".

3. Blixtrande vulkan. I en osannolik serie bilder har fotografen fångat vulkanmoln av aska och ett enormt antal blixtar. Molnen liknar fast materia som håller på att sprängas, eller som om klasar av blixtar är fästa under molnen.

Illusioner avslöjas. På två minuter avslöjas tio illusioner på ett underhållande sätt – och det gäller att vara vaken, för varje litet kneps hemlighet får bara någon sekunds exponering (först får du se illusionen, sedan hur det gjordes).

Ankare går bärsärk. Det börjar med ett fel på promptern, som leder till härskna miner och tuff ton. När studiokillarna inte får ordning på prompterns manus får de veta att de lever. Bill har försökt stoppa den här videon, inte konstigt med tanke på alla fula ord … 

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro