ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Norwegian ställer in alla inrikesflyg

Linnea Carlén · 3 Mar 2015
Uppdaterad 3 Mar 2015
Inrikesflygningar ställs in i Sverige, Norge och Danmark.

Inrikesflygningar ställs in i Sverige, Norge och Danmark. Foto: TT


Norwegian ställer in alla inrikesflygningar i Sverige, Norge och Danmark från och med i morgon. De inställda flygen beror på konflikten med flygbolagets piloter.

klar

Artikellänk är kopierad

Över 35 000 flygresenärer påverkas när inrikesflygen ställs in i Skandiavien.

– Vi har försökt komma till en lösning, men har tyvärr inte lyckats. Vi beklagar verkligen det här och lovar att göra allt vi kan för att hjälpa alla passagerare, säger informationschefen Charlotte Holmbergh Jacobsson till TT.ilotstrejken i Norwegians dotterbolag Norwegian Air Norway (NAN) fortsätter.

Redan på tisdagskvällen påverkas resenärer de resenärer som köpt biljett för att flyga från Arlanda till Umeå, Luleå, Helsingfors och Malmö, uppger Aftonbladet.

Ett 70-tal norska piloter har sedan i lördags gått ut i strejk. Konflikten rör kollektivavtal och facket hotar med att ta ut ytterligare 650-700 piloter från Norge, Danmark och Sverige i strejk från och med onsdag kväll.

Långdistanstrafiken kommer i nuläget i inte att påverkas, skriver Aftonbladet. Norwegian rekommenderar nu alla resenärer att hålla sig uppdaterade om företagets flyginformation.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro