ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nour El-Refai: "De tryckte kattmat i munnen på mig"

Emma Petersson · 7 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Nour El-Refai är värd i "Sommar" i P1.

Nour El-Refai är värd i "Sommar" i P1. Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

I tisdagens "Sommar" i P1 berättar komikern och skådespelerskan om mobbningen under barndomsåren.

Nour El-Refai beskriv ofta som kaxig och provokativ och hon stod ut redan som liten.

– Jag visste att jag skulle bli skådespelare redan som liten och var klassens apa och lärarnas värsta bry. De andra ungarna var antingen rädda för mig eller retades och var dumma och det var bitvis jävligt ensamt, berättar hon i "Sommar" i P1.Ensamheten gjorde att Nour El-Refai skaffade en låtsaskompis som hon döpte till Håkan och hon hade också några hemlösa katter som kompisar. Något som hon trodde skulle göra hennes populär men som visade sig bidra till hennes hemskaste minne någonsin.

– Jag bjöd hem några ungar för att kolla på katterna men de sparkade sönder katthusen som jag byggt, drog katterna i svansen och trampade på den ena kattens huvud. Det var blod och kaos överallt. Jag var 10 år och ville dö. Sen gav de sig på mig och höll fast mig mot marken och tryckte kattmat i munnen på mig.

Tillvaron i skolan blev enklare för Nour El-Refai när hon kom in på en estetisk teaterlinje på gymnasiet. Hon fick roller i några filmer och efter gymnasiet flyttade hon till Stockholm och fick sitt genombrott i humorprogrammet "Raj raj" i TV4. Hon blev känd för en bred publik genom att vara sidekick till Kristian Luuk i Melodifestivalen 2008. Under året har du kunnat se henne som den hett debatterade karaktären "Bitterfittan" i humorprogrammet "Ballar av stål" i Kanal 5 och i egna showen "Nour El-Refai – om att vara ett får när man vill vara en fågel" på Riksteatern.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Petersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro