ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu är den här – lussekebaben

Filip Häggberg · 14 Dec 2017
Uppdaterad 14 Dec 2017
Här är den – lussekebaben!

Här är den – lussekebaben! Foto: Privat


I slutet på november släpptes "lussekorven" – som skapade stor debatt hos svenskarna. Nu har den fått konkurrens. På Kroppkärrs pizzeria i Karlstad har man börjat servera lussekebab.

klar

Artikellänk är kopierad

Julbordspizza, lussekorv – och nu också lussekebaben.

Den har nu börjat serveras på Kroppkärrs pizzeria i Karlstad.

– En kund kom och frågade efter lussekorv, men vi har inte korv. Jag föreslog kebab i stället och gjorde en lussekebab till honom. Tio minuter senare kom han tillbaka och ville ha en till. Han tyckte att det var jättegod, säger ägaren Metin Kizil till Metro.

Det är precis vad det låter som. En uppskuren lussebulle fylld av klassiska kebabingredienser.

Metin Kizil har smakat lussekebaben själv och har ingenting negativt att säga om den.

– Det smakade bra. Det är ganska sött och med lite mild sås och vitlökssås fungerar den alldeles utmärkt, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Häggberg
Filip Häggberg
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro