ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu är det dags för årets YH-mässa

Tomas Lundin · 27 Mar 2017
Uppdaterad 2 Mar 2018

Foto: IBL/Shutterstock


Utbildning som efterfrågas av arbetslivet – och som ger jobb! Nu är det återigen dags för Metros YH-mässa. Det är den tionde gången portarna till mässan, som lockar tusentals besökare, slås upp i Stockholm och Göteborg.

klar

Artikellänk är kopierad

YH-utbildning har med sin starka förankring i yrkeslivet blivit en utmanare till universitetsutbildningar och de flesta får jobb efter avslutad utbildning. Faktum är att nio av tio som gått en YH-utbildning har fått arbete ett år efter avslutad examen, enligt en rapport från Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH).

Metro förstod tidigt potentialen i YH-utbildningarna och vikten av att matcha sökande med ett smörgåsbord av utställare och har anordnat YH-mässan sedan mitten av 00-talet.

– Vi har kanalerna och erfarenheten att kommunicera med målgruppen så det känns helt rätt att kunna erbjuda en mötesplats för YH- utbildningar, säger Metros Carina Vedin, som anordnat varenda en av de tio mässorna.

På mässgolvet ryms nästan 30 olika utställare som erbjuder utbildning till allt från trädgårdsmästare till redovisningsekonom. Kanske hittar du utbildningen som leder till ditt drömjobb här?

pil
YH-mässan i Stockholm

När: Torsdag den 22 mars mellan 11.00-19.00.Var: Kulturhuset, Sergels torg.Inträde: Gratis.

pil
YH-mässan i Göteborg

När: Fredagen den 2 mars mellan 10.00-18.00.Var: Valand, Vasagatan 41.Inträde: Gratis.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro