ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu är det Ugglas tur att få kvinnor att skrika

Caroline Wetterborg · 29 Feb 2012
Uppdaterad 28 Feb 2012

Foto: Pressbild


Magnus Uggla är klar för Ladies night”. Tillsammans med Hasse Brontén, Martin Stenmarck, Andreas Johnson och Anders Timell ska han få landets kvinnor att skrika i höst.

klar

Artikellänk är kopierad

I höst drar sjunde upplagan av showen ”Ladies night” i gång och årets stora dragplåster blir artisten Magnus Uggla, 58. Tillsammans med komikern Hasse Brontén, också ny i showen, radioprataren Anders Timell och ”Ladies night”-veteranerna Martin Stenmarck och Andreas Johnson ger sig Uggla ut på turné för att underhålla Sveriges kvinnor.

– Jag tycker att han passar in bra. Han har ju en mängd hittar som passar en partykväll. För mig är han dessutom en hjälte, med sin låtskatt och glimten i ögat, säger David Stenmarck, 38, ”Ladies night”-producent och bror till Martin Stenmarck. 

Men det är ingen slump att det blir just Uggla som tar plats på ”Ladies night”-scenen. Noggranna statistiska undersökningar görs innan en deltagare väljs ut, menar David Stenmarck – allt för att kvinnorna ska få vad de vill ha. Tidigare har Mikael Nyqvist, Peter Stormare och Brian McFadden från pojkbandet Westlife stått på scenen.

– I mitt huvud är Uggla en av de största i Sverige, så han har inga skor att fylla ut alls. Han har varit kung i baren, här blir han kung för en kväll, säger David Stenmarck.

”Ladies night” – som endast tillåter kvinnor i publiken och män på scen – har blivit en publiksuccé som fått tusentals kvinnor att skratta och skrika genom åren. 

Finns det planer på att ta in några internationella stjärnor i år?

– Nej, inte i dagsläget, vi har gjort några grejer under åren men det är ganska mycket som ska klaffa. Men jag utesluter det inte.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Wetterborg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro