ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu är Metro Esports podcast här – den perfekta sommarlyssningen

Erik Glanell · 5 Jul 2018
Uppdaterad 5 Jul 2018
Metros esportredaktör Erik Glanell träffar profiler inom sporten i Metro Esport Podd.

Metros esportredaktör Erik Glanell träffar profiler inom sporten i Metro Esport Podd. Foto: Metro


Sommarpratare i P1, vad är det? Här är den enda sommarlyssningen du behöver. Nu lanseras Metro Esports Podd och du kan själv välja om du vill titta eller bara lyssna.

klar

Artikellänk är kopierad

Säsongsfinalen av tv-satsningen Metro Esport Magazine skeppades ut för ungefär en månad sedan och det dröjer ett tag innan nästa säsong vevar igång. Så vad ska fylla glappet? En podcast så klart!

Nu finns de fyra första avsnitten av Metro Esport Podd tillgängliga. En podcast för alla som älskar esport och vill vill veta mer om några av Sveriges mest intressanta esport-profiler.

Ny spännande gäst i varje avsnitt

Varje avsnitt gästar en ny sådan person poddens programledare tillika Metro Esports redaktör Erik Glanell.

– Det har varit otroligt intressant och roligt att träffa dessa människor för längre och djupare samtal. Att få veta mer om personerna som man ser på streams och som har unik kunskap i sina områden, säger Erik Glanell.

De fyra första avsnitten gästas av Dota 2-profilen Kim ”Drayich” Larsson, P3 Spels Angelica Norgren samt våra svenska streamers Yacine ”YZN” Laghmari och Gabriella ”Gabbie” Berthagen.

Både podd och vodd

Ämnena blandas friskt. Från att reda ut hur man skaffar sig en streaming-karriär till vilka som är Sveriges mest överskattade CS och Dota 2-spelare. Kommer VR någonsin bli stort i esporten? Och vilka utmaningar har esporten framför sig? Svaren finns i Metro Esport Podd.

Inte nog med att du kan lyssna på poddarna överallt där poddar finns. Du även titta på den inspelade versionen av dem på Metro Esports Youtube-kanal eller på metroesport.tv.

Nästa vecka rullas dessutom poddens Deamhack-special ut. Åtta avsnitt som spelades in under sommarfestivalen och gästas av några av Sveriges forna och nuvarande esportproffs.

pil
Så lyssnar du eller tittar

Vad? Metro Esports Podd.Var? Överallt där poddar finns samt på metroesport.tv och Youtube.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro