ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu är Persbrandt tillbaka i tv-rutan

Fredrik Hansson · 29 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
I ”Oskyldigt dömd” syns, förutom Mikael Persbrandt, Helena af Sandeberg, Leonard Terfelt och Francisco Sobrado.

I ”Oskyldigt dömd” syns, förutom Mikael Persbrandt, Helena af Sandeberg, Leonard Terfelt och Francisco Sobrado. Foto: Lotta Imberg


Dags för andra säsongen av Oskyldigt dömd”

klar

Artikellänk är kopierad

Förra årets tittarsuccé ”Oskyldigt dömd” är tillbaka för en andra säsong och Persbrandt repriserar sin roll som den odräglige straffrättsprofessorn Markus Haglund.– Jag valde mellan det här och ”Kändisdjungeln”. Det var fel så här i efterhand, ha ha. Nej. Skämt och sido så har det varit ett jävligt trevligt jobb. Vi har vårt egna flamsiga universum att vistas i, säger han till Metro.Den stora skillnaden för i år är att vi ser mycket mindre av Persbrandt och mer av hans adepter – vilket var en förutsättning för att han över huvud taget skulle ställa upp ännu en säsong.– Jag har dubbeljobbat i alla år och vill helt enkelt inte. Jag har gjort stora roller på teatern och sedan sprungit på långa filmdagar, jag såg ingen som helst anledning till att jobba på det viset längre. Jag kör rally i stället, ha ha.Just nu befinner sig Persbrandt i Danmark för inspelningen av Susanne Biers kommande film ”Hämnden”, där han spelar en läkare som arbetar i Afrika. Och om cirka två veckor åker han till Kenya, något som förhoppningsvis inte ska störa hans uppdrag som nybliven pappa.– Jag försöker få tid med mitt liv även när jag filmar. Jag har fått möjlighet att styra mina scheman ganska hårt och har ledigt flera dagar i veckan. Sedan finns det möjligheter för min familj att komma och hälsa på också.Nästa stora filmprojekt är fortfarande hemligt men Persbrandt avslöjar att han tror att det kommer att bli ”jävligt bra”.– Det blir innan jul någon gång. Det kommer att bli spännande och jag spelar mot en bra aktris som jag ser fram emot att jobba med. Sedan ska jag vara lite pappaledig också.”Oskyldigt dömd” börjar i morgon klockan 21 på TV 4.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro