ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu är Snow Patrol glada

Brian Borzykowski · 29 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Nathan Connolly, Jonny Quinn, Gary Lightbody, Paul Wilson och Tom Simpson, alltså Snow Patrol, släppte sin nya skiva ”A hundred million suns” på onsdagen. 

Nathan Connolly, Jonny Quinn, Gary Lightbody, Paul Wilson och Tom Simpson, alltså Snow Patrol, släppte sin nya skiva ”A hundred million suns” på onsdagen.  Foto: AP


klar

Artikellänk är kopierad

Snowpatrols femte album, som kom i går, kan bli en besvikelse för många trogna fans.Låtskrivaren är tokkär – och lycklig.Borta är deppiga ballader om svek och uppbrott, nu är det upptempolåtar om hur härlig kärleken är som gäller på femte skivan ”A hundred million suns”.– Gary är jättekär, förklarar bandets trummis Jonny Quinn det skotska bandets nya positiva in­rikt­ning.

Gary Lightbody är Snowpatrols sångare och låtskrivare vars ”Chasing cars” om obesvarad kärlek röstades fram till världens bästa kärlekslåt härom året sedan den dykt upp i en särskilt snyftig ”Greys anatomy”-scen. – Folk älskar att köpa våra skivor för att ha något att gråta till. Vi har ingen aning om hur det kommer tas emot, säger Jonny Quinn.

Men det var inte bara Garys nya tur i kärlek som lockade fram en förändring för bandet. Efter storsäljaren ”Eyes open” behövde de en förändring – för att inte uppfattas som att de mjölkade dollar från fans i behov av tröstande snuttefilt.– Alla fick pusha sig själva, det är alltid mycket press när man sålt många album, men vi har inget att dölja. Vi strävar inte efter att bli större än Coldplay, vi måste bara göra det vi tror på.

klar

Artikellänk är kopierad

Brian Borzykowski
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro