ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu är stjärnan här

Larry King · 11 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

I kväll står Beyoncé på Scandinavium i Göteborg och på onsdag intar hon Globen i Stockholm. Nu berättar stjärnan för CNN:s Larry King om att uppträda för president Obama, varför hon behöver alteregot Sasha Fierce – och hur hon får sitt förhållande att hålla.  Tidigare i år knockade du alla när du sjöng ”At last” under Obamas första dans på presidentinstallation. Hur var det?– Kan du tänka dig? De var precis framför mig.. Alla i rummet hade gåshud. Det var verkligen jättesvårt för mig att behålla fokus, för det var så överväldigande. Det är min karriärs höjdpunkt.

Du pratar ofta om ditt scenalterego ”Sasha Fierce”, var det Sacha Fierce eller Beyoncé som sjöng den låten?– Åh, det var definitivt Beyoncé. Haha. Sasha Fierce använder jag vanligtvis när jag är riktigt nervös och står på scen och måste göra up-tempo-låtar och när jag måste vara riktigt sexig i mina dansvideos. Men det är intressant, för ju äldre jag blir, ju mer kommer Sasha Fierce fram.

Du och din make, rapparen Jay-Z, har nyss firat er första bröllopsdag. Vad vet du nu som du inte visste för ett år sedan?– Jay och jag har alltid varit väldigt privata om vår relation, även efter att vi blev man och hustru. Jag tror det skyddar oss från mycket och folk ger oss stor respekt.

Okej. Men hur behåller du privatlivet i den tid vi lever i?– Det är verkligen svårt, speciellt när man är lycklig. Vissa människor hittar på saker och startar rykten för att få dig att prata och försvara dig själv. Du måste  vara väldigt trygg i ditt förhållande.

Michelle Obama är glad att hennes döttrar har någon som du att se upp till. Du gillar att vara en förebild?– Ja, verkligen. Det brukade göra mig skräckslagen. Men nu känner jag att min musik är större än bara shower och videos. Jag har en röst och jag försöker lära kvinnor hur mycket vi behöver varandra och hur man måste jobba för det man verkligen vill ha.

Är du nervös inför turnén?– Ja, självklart, speciellt inför de första spelningarna. . Varje kväll tittar jag på showen och ger mina betyg. Jag försöker alltid kritisera och förbättra. Men jag blir fortfarande nervös. Det var därför jag skapade Sasha Fierce, haha.

En sak till. Du har åstadkommit så mycket redan, vill du även bli mamma?– Ja, absolut. När tiden är inne. Men jag har inte bråttom.

klar

Artikellänk är kopierad

Larry King
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro