ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu återvänder Axwell och Ingrosso till Summerburst

· 9 Nov 2015
Uppdaterad 10 Nov 2015

Foto: Pressbild


Metro kan exklusivt avslöja de två första akterna till Summerburst 2016. Axwell och Ingrosso gästar Göteborg och David Guetta kommer till Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro tog ett snack med svenskduon Axwell och Ingrosso som spelade på Summerburst även förra året.

– Det är något speciellt med att det är på vår hemmaplan. Att ha en sådan otroligt bra festival i Sverige är ju helt sjukt härligt! Produktionen är alltid i världsklass, allting kring festivalen är världsklass, arrangören är världsklass. Så det är deras humör som får oss att verkligen vilja spela där, säger de.

LÄS MER
Så var Summerburst 2015: "Avicii var inte i form"

Hur upplevde ni publikens bemötande förra året?

– Helt jävla otroligt, alltså nästan så att man började gråta.

I år ser Axwell, Axel Hedfors, och Ingrosso, Sebastian Ingrosso, fram emot att publiken ska dansa hejdlöst till deras stora hit ”Sun is shining”.

– Förra året när vi spelade på Summerburst hade “ Sun is shining” precis börjat komma ut. Nu har den varit en ganska stor hit i Sverige så att få spela den nästa år och se hur mycket folk sjunger med då, ska känns väldigt spännande! 

Vad är ert värsta/bästa festivalminne? 

– Det bästa är på Summerburst Stockholm förra året, när Vincent [Pontare] och Salem [Al Fakir] var med - det var kärlek deluxe! Det sämsta var när vi spelade på en festival och scenen började brinna.

Vilken artist skulle ni själva vilja se live?

– Stromae, performance ska tydligen vara helt värst, säger Sebastian.

– Just nu, Tame Impala och The Prodigy, säger Axwell.

I fredags släppte ni låten “This time”. Berätta lite om den!

– Den är ju riktigt speciell eftersom vi samplat oss själv i den. “This time” är en rad i “Something new” som är så tung att vi kände att den behövde tillägnas en helt egen låt! Så var kul att experimentera med vårt eget sound på det sättet och att få jobba med Pusha T igen. 

klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro