ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu avgörs den stenhårda viktkampen

Emma Björkman · 28 Mar 2012
Uppdaterad 28 Mar 2012
För er som har glömt, så här såg Michael och Ralph ut i början av säsongen. Nu avgörs vem av dem som blir årets  ”Biggest loser”.

För er som har glömt, så här såg Michael och Ralph ut i början av säsongen. Nu avgörs vem av dem som blir årets  ”Biggest loser”. Foto: TV 4.


Final. På torsdagen avgörs Biggest loser Sverige”. Finalisterna Michael Sjögren och Ralph Nicolaisen tävlar om vem av dem som gått ner mest i vikt. – Jag har kämpat stenhårt, säger Michael Sjögren.

klar

Artikellänk är kopierad

Finalisterna Michael Sjögren, 44, och Ralph Nicolaisen, 54, har gett allt i programmet ”Biggest loser Sverige”. De har bland annat tillbringat mellan åtta och 13 timmar om dagen på gymmet. När de nu ställer sig på vågen avslöjas vem av de två som gått ner mest i vikt.

Är ni värdiga vinnare?– Absolut. Jag och min familj har gett allt på resan, säger Michael Sjögren. 

– Ja, jag har kämpat stenhårt. Jag har varit målmedveten och satt upp mål som jag har nått och varit stark mentalt hela vägen, säger Ralph Nicolaisen.

Den största utmaningen för finalisterna har varit att hålla sig borta från frestelser och behålla motivationen under lång tid.  – Det som drev mig var att nå målet på finaldagen. Nu fortsätter jag min kamp mot nya mål, min framtid ser blomstrande ut, säger Michael Sjögren. 

Ralph Nicolaisen ville tappa kilon för hälsans skull och för att få bättre självförtroende.  – Nu är mina värden jättebra och jag är i oerhört bra form fysiskt. Jag ser positivt på framtiden, säger han. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro