ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu ber Två och en halv män”-stjärnan om ursäkt

Aron Andersson · 28 Nov 2012
Uppdaterad 28 Nov 2012
Nu ber ”Två och en halv män”-stjärnan om ursäkt

Nu ber ”Två och en halv män”-stjärnan om ursäkt


I ett uppmärksammat klipp uppmanade han alla att inte kolla på tv-serien som gjort honom till en stjärna. Nu ber skådespelaren om ursäkt.

klar

Artikellänk är kopierad

Tidigare i veckan spreds filmen där Angus Jones, mer känd som Jake i serien ”Två och en halv män”, sågade sin sitcom. I klippet framgick att skådespelaren nu funnit gud via 7-dagarskyrkan och han uttryckte bland annat att serien är skräp. – Om du tittar på ”Två och en halv män” så sluta titta på det. Jag är med i ”Två och en halv män” och jag vill inte vara med, säger han i klippet.

Men nu verkar det som att 19-åringen ångrar sina tidigare uttalanden. Sent på tisdagskvällen kom en skriftlig ursäkt.

”Jag ber om ursäkt om mina uttalanden får mig att framstå som likgiltig eller respektlös mot mina kollegor eller otacksam för den exceptionella möjlighet jag välsignats med. Det var aldrig min avsikt”.

Via sin publicist låter han hälsa att han betraktar sina medarbetare som sin familj och att han är tacksam för allt han får lära sig genom att jobba med tv-serien. Många har spekulerat i att skådespelaren riskerar att få sparken på grund av videoklippet. Men det nya uttalandet visar att han är mån om att behålla sitt jobb.

Men alla är inte säkra på att ursäkten är nog.

”Han är ursäktande mot alla som är inblandande i showen. Men han säger inget som försvarar själva programmet i sig”, skriver Entertainment Weekly.

► Se klippet på sitcomstjärnan

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro