ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu berättar Caroline om våldtäkten i bok

Ann Hagman · 19 Jun 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Malmberg samlar brottsdrabbade tjejer på månadsträff.
Caroline Malmberg samlar brottsdrabbade tjejer på månadsträff.Foto: Lotta Imberg

Till nästa vår hoppas Caroline Malmberg, 21, att hennes bok ”Att bli och förbli ett våldtäktsoffer” ska finnas ute i butikerna. Hon har hittat ett förlag som vill ge ut hennes bok. I april berättade Caroline Malmberg i Metro om våldtäkten hon utsattes för när hon skulle slänga soporna utanför sin bostad i Hammarby sjöstad i Stockholm, hur livet slogs i spillror och hur hon gick till väga för att bygga upp det igen. – Nu mår jag jättebra, säger hon.

VIKTIGT ATT PRATA I dag på måndagen ska hon ha sin första månadsträff med andra tjejer som drabbats av liknande brott och som hon har fått kontakt med sedan hon gick ut och berättade om sin erfarenhet offentligt. – Vi ska träffas och prata om allt mellan himmel och jord. Det viktiga är att man vet att man kan prata om de här sakerna också. Caroline Malmberg håller även på att bygga upp en hemsida på nätet. – Jag vill att den ska vara som ett forum för dem som har frågor att ställa.

klar

Artikellänk är kopierad

Ann Hagman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro