ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu blir Brolle modell

Katarina Matsson · 13 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Supermodeller, David Bowie och Jonas Åkerlund. Det är inget dåligt sällskap Brolle hamnat i när han byter karriär.I MQ:s nya kampanj visar Brolle höstmode tillsammans med de svenska supermodellerna Adina Fohlin, Elsa Sylwan och Madeleine Blomberg, och i Jonas Åkerlunds reklamfilm sjunger han Bowies ”Fashion” i modern tappning. – Det är lite annorlunda att höra mig i en sådan dansproduktion.

Satsar du på en modellkarriär nu?– Ja, haha, det verkar så. Det är en spännande grej. När jag och Jonas Åkerlund träffades kändes det verkligen rätt. Han kom in i studion när vi spelade in låten, och han satt och diggade och sa att ”fan vad du sjunger den här låten bra”.

Har du sålt ut dig nu när du gått över till reklam?– Nej, det tror jag inte. Modellandet är kanske inte direkt något jag vill göra i framtiden, men jag tycker man ska pröva lite olika grejer.

Vad tyckte din flickvän Elin om att du jobbade med supermodeller, blev hon sotis?– Haha, nej, jag vet inte … Hon har inte sagt någonting.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro