ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu börjar älgjakten – direkt i din dator

Mia Odeh · 14 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
I ”The Hunter” kan man ta bössan och jaktkompisarna ut på lite hjortjakt ... på låtsas. 

I ”The Hunter” kan man ta bössan och jaktkompisarna ut på lite hjortjakt ... på låtsas.  Foto: Avalanche Studios


klar

Artikellänk är kopierad

Lagom till startskottet för årets älgjakt lanserar spelföretaget Avalanche Studios en betaversion av jakt-simulatorn ”The Hunter”.Spelföretaget Avalanche Studios har tagit tillvara på sin förmåga att skapa grafik för stora spelvärldar i sitt nästa spel. Tillsammans med Emote Games har de gjort ”The Hunter” – det ultimata nätspelet för den som inte riktigt ser något värde i att sitta och frysa på en frostbiten stubbe innan solen ens hunnit gå upp för att eventuellt hitta något att skjuta på.

Med bössa, loggbok och jaktlaget i släptåg kan spelaren ge sig ut i skogen för att spåra och skjuta diverse djur som fågel, björn ren och älg.

Utöver grafiken vill Avalanche skapa realism i jakttekniken.– I och med att vi satsar på att skapa det mest realistiska spelet på marknaden så ska vi att låta olika jägare från olika delar av världen testa spelet, säger Christofer Sundberg grundare till Avalanche Studios.

Tack vare att spelet körs över nätet kan spelarna forma virtuella jaktlag i spelet. Där kan medlemmarna skryta för varandra om sina byten, skicka bilder och mötas upp för att tävla om vem som skjuter skarpast.

klar

Artikellänk är kopierad

Mia Odeh
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro