ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu finns Aviciis nya skiva redan på nätet

Peter Lindholm · 24 Aug 2013
Uppdaterad 24 Aug 2013
Nu finns Aviciis nya skiva redan på nätet Avicii när han uppträdde på Bråvallafestivalen.

Nu finns Aviciis nya skiva redan på nätet Avicii när han uppträdde på Bråvallafestivalen. Foto: Scanpix


Fansen kan inte vänta. Tre veckor innan utgivningen av Aviciis efterlängtade debutalbum True” sprids en bootlegversion av plattan på nätet.

klar

Artikellänk är kopierad

Det handlar inte om att plattan läckt ut i förtid, som fallet var nyligen med Lady Gagas och Katy Perrys senaste singlar, utan fansen har helt enkelt utgått från tillgänglig information och sedan pusslat ihop redan utgivet material med promoversioner och sådant som framförts live och i radio.

Kvalitén är förstås bristfällig och versionerna är kanske inte de slutgiltiga på den falska utgåvan, men de avslöjar vilka som gästar skivan. 

Svensk hjälp har stjärndiscjockeyn Tim Bergling tagit från "Idols" Linnea Henriksson och Salem Al Fakir, som ger röst åt nästa singel, ""You make me".

Discolegendaren Nile Rodgers medverkar tillsammans med Adam Lambert, medan Imagine Dragons sångare Dan Reynolds och Blondfire har hämtats från den amerikanska rockscenen.

Sommarhitten ”Wake me up” med Aloe Blac finns naturligtvis med och fler flirtar med amerikansk rotmusik blir det i spåren där bluegrasssångaren Dan Tyminski och folkrocksångerskan Audra Mae medverkar.  

Den riktiga versionen av ”True” släpps först den 13 september.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro