ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu håller hela världen andan I morgon har

metro · 18 Nov 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Kristen med Robert och Taylor inför filmsläppet.

Kristen med Robert och Taylor inför filmsläppet.


klar

Artikellänk är kopierad

Nu håller hela världen andanI morgon har ”Twilight”-uppföljaren New Moon premiärMetro har träffat Kristen Stewart

Kristen Stewart sparkar av sig sina höga klackar och sätter sig med benen i kors på soffan. Hon är redo att prata med Metro.Kändes det som att komma tillbaka till en familj när ni spelade in ”New moon”?– Ja! Dynamiken som jag och de andra etablerade var så stabil. Så snart jag klev in på inspelningen och såg de andra skådespelarna var det väldigt lätt att glida tillbaka.Taylor Lautner, som spelar varulven Jacob Black, ser väldigt annorlunda ut från förra filmen. Det finns en redan kultförklarad scen i filmen där han tar av sig skjortan.– Jag blev chockad när jag såg honom. Jag visste att han jobbat hårt men inte att han lyckats lägga på sig 14 kilo! Den fysiska förvandlingen är verkligen förbluffande och imponerande.Skulle du vara beredd att förvandla dig själv fysiskt för en roll?– Ja, jag skulle älska att spela en helt annan karaktär och till och med förändra mig fysiskt. Jag spelade Joan Jett i somras och klippte av mitt långa hår. Jag älskar att se ut som en annan person.Så vem föredrar Kristen själv? Varulven Jacob eller vampyren Edward?– Kristen borde inte öppna munnen (skrattar), Kristen är fullständigt kluven i den frågan. Kristen borde sluta använda sitt eget namn i tredje person!

KRISTEN STEWARTÅlder: 19Aktuell: Som Bella Swahn i ”New moon”, uppföljaren till ”Twilight”.Andra filmer med Kristen: ”Panic room” (2002), ”Zathura” (2005), ”The Messengers” (2005), ”Into the wild” (2007), Adventureland (2009) Kristen om den påstådda romansen med Robert Pattinson…– Jag försöker bara behålla något för mig själv. Om folk börjar fråga mig om jag dejtar Taylor också så kommer jag svara på exakt samma sätt. Fuck off, liksom, säger hon till Entertainment Weekly.

//TALIA SOGHOMONIAN - METRO FRANCE

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro