ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu har Linda landat

Katarina Matsson · 20 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Linda Rosing är aktuell i kommande ”Den rätte för Rosing” där hon söker efter kärleken: – Han får gärna vara halvful, men ha en jävligt skön personlighet, säger hon. Linda tänker behålla sina silikoninlägg och fortsätta med Botox. 

Linda Rosing är aktuell i kommande ”Den rätte för Rosing” där hon söker efter kärleken: – Han får gärna vara halvful, men ha en jävligt skön personlighet, säger hon. Linda tänker behålla sina silikoninlägg och fortsätta med Botox.  Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Dokusåpakändis, glamourmodell, sångerska, politiker, städerska, flygvärdinna ... Nu kallar sig Linda Rosing super­bloggerska, och har aldrig mått så bra. – Förut letade jag efter vem jag var och vad jag ville göra. Nu känner jag att jag har landat, säger hon när Metro träffar henne.

Allt började med bloggen – som dessutom ger henne uppemot 80 000 kronor i månaden. – Bloggen är bara jag, och det gör mig så himla stark. Jag gör äntligen något som jag kan stå för. Sedan kan folk tycka att jag är hur töntig som helst men jag älskar det, säger hon. I ”Sanningens ögonblick” framkom att Linda Rosing aldrig haft ett förhållande där hon känt sig älskad för den hon är. – De här killarna vill ha mig för sig själva och då vill de att jag ska klä mig annorlunda, vara hemma, helst inte umgås med killar. Och jag har verkligen försökt förändra mig för de här männens skull. Därför har jag gjort så konstiga grejer, det är bara att kolla fyra år tillbaka i tiden, säger hon.I stället tror hon på att hitta kärleken i tv. I Kanal 5:s ”Den rätte för Rosing” spelar hon huvudrollen, och ansökningarna har vällt in. – Han finns där. Och jag tror att det är han jag minst anar som jag kommer att falla mest för. Förut har jag alltid gått på det yttre och titlar men det är helt fel kille för mig, säger hon.

På bloggen får du mycket kritik, vad säger du till dem som tycker att du är en dålig mamma?– Dålig mamma, vadå? Jag står för allt jag gör. Många ska vara den perfekta mamman, de får inte dricka, de ska sitta hemma medan männen är ute, man får inte ha karriär, man får inte vara smal, snygg. Jag vill visa att man kan vara tvärtemot och ändå vara en bra mamma.

Rosing om ...

... Carolina Gynning, pro­gram­ledare och bloggare: Jag har alltid tyckt att hon verkar trevlig men vi känner inte varandra. Jag har inget ont att säga.

... Andreas Kleerup, musiker och bloggare: Jättetrevlig. Vi träffas och umgås ibland som vänner. Han är en fantastisk producent och grym på musik.

... Blondinbella, bloggerska: Henne har jag nyligen lärt känna och vi har fattat tycke för varandra, det är mer en systerrelation. Hon frågar lite om råd.

... Bobby Oduncu, frisör: Åh, världens bästa, mitt hjärta. Min bästa vän och frisör.

... tv-program: Jag som inte kollar på tv. Men Wallander, det är min favorit, den går nu på söndag. Jag älskar den serien.

... musik i Ipoden: Oj, det är min dotter som laddar ner all min musik. Men Robyn ”With every hearbeat” är det bästa just nu.

Fotnot: När Metro ber Linda Rosing kommentera Fadde avböjer hon vänligt men bestämt.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro