ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu har Stinky fått ett hem

Anna Andersson · 23 Sep 2011
Uppdaterad 23 Sep 2011
Kattungen Stinky räddades av Christoffer Bidestedt och nu har hon fått ett tryggt hem hos sin livräddare och hans hustru Linda.

Kattungen Stinky räddades av Christoffer Bidestedt och nu har hon fått ett tryggt hem hos sin livräddare och hans hustru Linda. Foto: Christina Blom


Från kloaken till Rommelanda Kändiskatten har nu fått ett nytt hem. Ägaren: Stinky är ett passande namn.

klar

Artikellänk är kopierad

Redan hemmastadd.
Redan hemmastadd.Foto: Christina Blom
Inte helt överens med nya djurkompisen.
Inte helt överens med nya djurkompisen.Foto: Christina Blom
Kattungen har fått namnet Stinky.
Kattungen har fått namnet Stinky.Foto: Christina Blom

Nu har den världskända kattungen från kloaken fått ett hem. I Rommelanda hemma hos sin livräddare Christoffer Bidestedt och hustrun Linda. – Hon har redan gjort sig hemmastadd, säger Christoffer samtidigt som familjens dalmatiner Tobbe nyfiket sitter och tittar på den nya familjemedlemmen. – Hon gillar inte hunden. Han kom fram till henne i går och då sopade hon till honom, skrattar Christoffer. I familjen pågår diskussionen om vad katten ska heta och än så länge är de långt ifrån överens. – Jag tycker Stinky är ett passande namn men jag har fått hårt motstånd både från frugan och svärfar, säger Christoffer. Att det blev just han som fick bli stolt ägare till katten, som fått stor uppmärksamhet i både svensk och utländsk press de senaste dagarna, var ingen självklarhet från början. – Djursjukhuset har blivit överrösta med mejl från folk som vill ta hand om den, min chef ville också ha den och ge till sin dotter. Men jag paxade den först helt enkelt, säger han glatt. Och det är inte bara katten som fått uppmärksamhet, utan även Christoffer har fått ta emot mycket beröm för sin livräddande insats. – Det är flera som hört av sig och förklarat vilka änglar vi var som räddade katten, säger han. – Jag hörde också av chefen att det var något djursjukhus i Texas som ringt till kommunen och velat veta mer om katten. Så nu väntar jag bara på att Oprah Winfrey ska ringa, skrattar Christoffer.

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro