ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu härjar biltjuvar i Svågertorp på nytt

Raja Bahari · 14 Dec 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Kinga Lezanska Sjölin


klar

Artikellänk är kopierad

Problemen med bilinbrott är tillbaka i Svågertorp. Tidigare i höstas rapporterades det om att antalet inbrott ökade. Sedan dess har företaget Parkering Malmö satt in extra personal. Men bara under en natt i förra veckan skedde 22 bilinbrott på parkeringen i Svågertorp. Händelsen inträffade i samband med att man precis återgått till normal bemanning på området. – Vi har aldrig varit med om att det varit så många på en gång, säger Gunnel Nilsson, driftschef på Parkering Malmö.

Enligt Nilsson har Parkering Malmö återinsatt den extra bemanningen. Det innebär att det finns väktare med hund nattetid på parkeringen med totalt 1 700 platser. Även det nya Ikeavaruhuset med 2 500 parkeringsplatser har dragit till sig biltjuvar.

Kennie Kullander, biträdande närpolischef i Fosie, bekräftar att det varit en del inbrott vid det nya varuhuset.– Det är alldeles självklart att de som har sådana avsikter söker sig dit, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Raja Bahari
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro