ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu hjälper Google dig att hitta bästa tiden på gymmet

Hugo Ewald · 29 Jul 2015
Uppdaterad 29 Jul 2015

Foto: Skärmdump


I en ny uppdatering som lanserades under tisdagen låter Google dig se vilka tider olika affärer, gym och restauranger är som mest och minst besökta. Det innebär att du kan planera in besök för när köerna är som minst.

klar

Artikellänk är kopierad

I framtiden kommer du kanske aldrig mer behöva stå i långa köer. I alla fall inte om Google får som de vill. En ny uppdatering som lanserades under tisdagen innebär nämligen att du kan se vilka tider olika butiker, gym och affärer har som mest besökare.

Uppdateringen ska enligt Google fungerar om du använder dig av Googles sökapplikation för Android eller söker via Safari eller Chrome på Ios.► LÄS MER: Alla dina gamla Google-sökningar sparas – så kommer du åt dem

När Metro testar den nya funktionen visar den till exempel att en centralt belägen hamburgerkedja i Stockholm är som populärast klockan 3 på lördagsnätter, men också klockan 3 på söndagseftermiddagar.

Enligt Google själva ska funktionen gå att använda på ”miljontals” platser. Hur funktionen fungerar har Google inte gått ut med, men förmodligen använder sig Google av mobiltelefonanvändarnas GPS för att samla information av var de befinner sig. Du hittar funktionen genom att söka på till exempel en restaurang eller ett gym och sedan klicka dig in på restaurangens öppettider via applikationen.► LÄS MER: Nu vill Google ge hela världen gratis wifi

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro