ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu hoppas Samir och Viktor på Gunilla Persson

Anneli Sandberg · 12 Mar 2015
Uppdaterad 12 Mar 2015

Eurovision-vinnaren Conchita Wurst gästar finalen och det betyder att Samir Badran och Viktor Frisk måste ändra i sitt nummer. De hoppas att bilden på Conchita äntligen byts ut mot Gunilla Persson.

klar

Artikellänk är kopierad

Redan från första början ville Samir Badran och Viktor Frisk ha med Gunilla Persson i sitt nummer men det gick inte. Istället fick Eurovision-vinnaren Conchita Wurst vara den som representerade ordet hen på en bild på scenen. Men när stjärnan nu gästar finalen så tvingas duon byta ut bilden. Samir nästan beordrar sitt management att se till att fixa Gunilla. – Jag tycker om henne. Hon är skön och hon skulle passa in där som hen. Vi skulle ju välja Gunilla från början men då gick det inte, säger han.

Samir och Viktor är lika spralliga som alltid och pratar i mun på varandra. Men de lovar att de känner sig väldigt lugna inför finalen. – Det känns väldigt bra. Vi har aldrig varit lugnare. Vi sover gott. Vi har gjort det här två gånger nu och vi ska snart göra det tredje gången inför en stor publik, säger Viktor.

De har svårt att se att de tar hem segern på lördag vilket kanske också påverkar deras nerver positivt. – Konkurrensen är brutal så det känns omöjligt att vinna. Vi ska göra vårtbästa men blir för svårt för oss att ta hem det. Speciellt eftersom det är en jury med i leken, säger Samir.

Varför får ni svårt med juryn tror ni? – För att vi inte är några typiska schlagerartister. Det är en viss typ av låtar som går hem hos en jury, det ska vara lite fint i kanten, säger Viktor. – Vi kanske kan charma dem istället. För svenska folket är nog på vår sida, inflikar Samir.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro