ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu kan dina öron se ut som Lady Gaga vill

Kristoffer Rengfors · 8 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Amerikanska artisten Lady Gaga lanserar en egen kollektion av hörlurar. Heartbeats by Gaga tillverkas av företaget Monster som även släpper lurar i samarbete med rapparen Dr Dre.Heartbeats by Gaga presenterades på IFA-mässan i Berlin. Världsstjärnan intog själv scenen och presenterade lurarna som enligt henne är de första som verkligen blandar mode och teknik på ett smakfullt sätt.

– De ser ut som jackorna jag och mina vänner har på oss i New York, sa Lady Gaga vid presentationen i Berlin.Gagas hörlurar är av den så kallade "in-ear"-modellen som petas in i örat. Designen har tagits fram i samarbete med artisten medan Monster ska ha arbetat med att få till precis det ljud Gaga velat ha ur lurarna. Heartbeats släpps i tre olika varianter. En metallisk kropp med röda juvelliknande hörsnäckor, en metallisk kropp med kromad hörsnäcka och en version i svart. Monster har en patenterad teknik för att skapa platta kablar som inte tvinnar sig och denna teknik används till Lady Gagas lurar.Lurarna passar till Ipodar och Iphone och volymkontrollen på sladden kan användas med Ipod Shuffle. Tillverkarna varnar dock för att lurarna inte passar med alla Blackberry-telefoner.Det rekommenderade priset är satt till mellan 99,95 dollar och 149,95 dollar vilket i Sverige kommer göra att priset hamnar runt 1 000 kronor och uppåt.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro