ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu kan du be någon göra slut med din partner – så att du slipper

Hugo Ewald · 30 Jun 2015
Uppdaterad 30 Jun 2015

Foto: Skärmdump


Många lever i olyckliga förhållanden, men ibland kan det vara svårt att göra slut. Det har tjänsten End it for me tänkt på, och för drygt 40 svenska kronor gör de slut med din partner åt dig.

klar

Artikellänk är kopierad

Varje år separerar föräldrar till 50 000 barn i Sverige, enligt Statistiska centralbyrån. Och antalet förhållanden som spricker varje år är förmodligen mycket större.

Men för många är det svårt att göra slut. Kanske vill man inte såra sin partner, eller så är det helt enkelt bara för jobbigt. Nu lovar webbtjänsten End it for me att göra det enkelt att avsluta ett förhållande.► LÄS MER: Nya appar hjälper dig att skapa ett fejk-förhållande ”Så du har insett att du gjort ett kasst val och är redo att gå vidare på ett sätt som definitivt är destruktivt? Då har du kommit till rätt ställe! Vi är här för att göra det smutsiga jobbet åt dig!”, skriver webbtjänsten och frågar dig också om du är psykopat.

För 5 amerikanska dollar, vilket motsvarar drygt 40 svenska kronor, skickar dem ett mail eller SMS till din partner och meddelar att förhållandet är över. Du kan själv välja om du vill se den dumpade personens svar eller leva i ovisshet.► LÄS MER: Experten bekräftar: Så sabbar Ikea ditt förhållande

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro