ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu kan du buda hem en privatlektion i CS med HeatoN

Erik Glanell · 12 Dec 2017
Uppdaterad 12 Dec 2017
Emil "HeatoN" Christensen bjuder ut ovärdeliga tips till högstbjudande i "Musikhjälpen".

Emil "HeatoN" Christensen bjuder ut ovärdeliga tips till högstbjudande i "Musikhjälpen". Foto: TT/Metro


Årets "Musikhjälpen" är i gång och nu kan du buda hem ovärdeliga tips från Counter strike-legendaren Emil "HeatoN" Christensen.

klar

Artikellänk är kopierad

Den årliga välgörenhetskampanjen ”Musikhjälpen” öppnade slussarna under söndagen och som vanligt bjuder den på flera vitt skilda auktioner. Auktioner där buden oavkortat går till välgörande ändamål med olika teman. I år går pengarna till att förebygga och motverka sexhandel med barn.

En av esportprofilerna som har hakat på insamlingen är Counter strike-legendaren Emil ”HeatoN” Christensen som auktionerar ut en privatlektion i spelet som tagit honom dit han är i dag.

Under en två timmar lång session får personen med högsta budet och en kompis alltså råd från en av de mest framgångsrika Counter strike-spelarna någonsin.

Som om inte det vore nog så slänger esport-profilen dessutom in en speldator med komponenter speciellt utvalda av honom själv.

Auktionen som i skrivande stund är uppe i 30 300 kronor går, precis som alla de andra officiella auktionerna under ”Musikhjälpen”, att hitta på Tradera.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro