ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu kan du hata dina vänner på Facebook

Tobias Sahlén · 4 Dec 2013
Uppdaterad 6 Dec 2013

Nu kan du hata dina kompisar på Facebook och se om de hatar dig tillbaka – detta med den nya appen Hate with friends”.

klar

Artikellänk är kopierad

Med den nya appen kan du alltså hata dina facebook-vänner, rapporterar tidningen Huffington Post. Något som verkar efterlängtat med tanke på hur många som önskat en så kallad "ogilla"-funktion på det sociala nätverket.

Facebook verkar dock inte tycka att negativt "gillande" är lämpligt. Därför har det utvecklats en app för just detta ändamål: Hate with friends.

Laddar du ned appen på din telefon eller läsplatta kommer det dyka upp en ”hata honom” eller ”hata henne”-knapp under dina vänners ikoner på din vänner-sida. Klicka på den och woops, nu har du själv ett bevis på att du hatar den här personen.

Nu börjar dock själva twisten i ditt hatande. Den, för dig, mindre sympatiska ”vännen” kommer inte att veta om att du nyss har hatat denne. Inte förrän han eller hon själv laddar ned appen och hatar dig tillbaka.

Du kan med andra ord ändra dina känslor för din vän. Såvida inte personen redan har hatat dig på Facebook. Då är det ömsesidiga hatandet offentligt för er båda och den fortsatta vänskapen ligger nog pyrt till.

Här kan du se hur appen fungerar.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Sahlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro