ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu kan Zelda” få multiplayer

Andreas Göransson · 26 Jun 2014
Uppdaterad 26 Jun 2014
Nu kan ”Zelda” få multiplayer ”The legend of Zelda: A Link between worlds”. Den legendariske utvecklaren Eiji Aonumar har hintat om att det kommande ”Zelda”-spelet kan få multiplayer.

Nu kan ”Zelda” få multiplayer ”The legend of Zelda: A Link between worlds”. Den legendariske utvecklaren Eiji Aonumar har hintat om att det kommande ”Zelda”-spelet kan få multiplayer. Foto: Nintendo


Konkursrykten, uppdateringar och ett eventuellt multiplayerläge till Zelda”. Fem snackisar i dataspelsvärlden.

klar

Artikellänk är kopierad

Hintar i intervju

”The legend of Zelda”-serien har sedan länge varit synonymt med singelplayer. Detta kan dock komma att ändras. Den numera legendariske ”Zelda”-utvecklaren Eiji Aonuma har nämligen hintat om att det ”Zelda” som visades upp under Nintendos E3-konferens och som ska släppas till Wii U, kan få möjlighet till bataljer vänner emellan. Enligt Eiji Aonuma är spelet ”mer än endast en enspelarupplevelse”, vilket så klart kan leda till vilda spekulationer. Uttalandet härrör från en intervju med Game Informer gällande kommande titeln ”Hyrule Warriors” – ett spel som kommer att kunna spelas av flera personer och som är lite av en spinoff på ”Dynasty warriors”. När ”The legend of Zelda” till Wii U släpps, och vilken undertitel spelet kommer att få, är ännu inte känt. Klart är dock att spelet kommer att utspelas i en lite öppnare värld än tidigare ”Zelda”-spel, samt att titeln även kommer att ha en grafikstil, inte helt olik Gamecube-spelet ”The wind waker”.

Kör Merca i ”Mario kart 8”

Sedan tidigare är det känt att Nintendo har ett samarbete med Mercedes. Nu släpps frukten av arbetet i form av en DLC till ”Mario kart 8”. Paketet innehåller en Mercedes som vi kommer att kunna köra. Något datum är inte spikat.

Spelkonsoler uppdateras

Playstation 3 och Playstation 4 får nya uppdateringar. Detta meddelade Sony här om dagen och passade även på att presentera nyheterna. Det rör sig inte om något radikalt, utan mindre fixar som ska göra de två systemen stabilare. 

Dementerar konkurs

Crytek, utvecklarna bakom grafiktunga ”Crysis”, har de senaste dagarna ryktats hotas av konkurs till följd av skral ekonomi. Nu har företaget dementerat detta och lovar sina fans att jobba på som vanligt.

Förklarar strypt grafik

En gäng flitiga moddare upptäckte i förra veckan att Ubisoft strypt grafiken i ”Watch dogs”. Fansen blev så klart arga, och nu har utgivaren kommit med en förklaring. En mer stabil och buggfri upplevelse rör det sig om enligt pressmeddelande.

klar

Artikellänk är kopierad

Andreas Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro