ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu kommer du kunna ha rörliga profilbilder på Facebook

Hugo Ewald · 30 Sep 2015
Uppdaterad 30 Sep 2015

Foto: Facebook


Snart kommer du precis som på Snapchat kunna ha rörliga profilbilder på Facebook. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

klar

Artikellänk är kopierad

I ett försök att hänga med i den nya tidsåldern på sociala medier meddelar nu Facebook att de inom kort kommer att lansera ett antal nya funktioner. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Bland annat kommer du att, precis som på till exempel Snapchat, kunna ha rörliga profilbilder.► Det här ska du aldrig dela på Facebook Facebook kommer också, enligt pressmeddelandet, att låta dig ha temporära profilbilder som bara visas under en viss tid för att sedan återvända till den ursprungliga profilbilden. Tanken med det är att du till exempel ska kunna uppmärksamma vissa frågor du bryr dig om som till exempel pridefestivalen.

Bland nyheterna finns också möjligheten att göra en kort beskrivning av dig själv som andra kan se som liknar de ”bios” som finns på Twitter.

Funktionerna kommer från en början att testas hos Iphoneanvändare i Storbritannien och Kalifornien, men enligt Facebook kommer funktionerna snart att nå fler personer.► LÄS MER: Nu får Facebook ogilla-knapp

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro