ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Nu kommer lussekorven: "Gör sig bäst utan senap och ketchup"

David Peterson · 29 Nov 2017
Uppdaterad 29 Nov 2017
Nästa vecka kommer lussekorven.

Nästa vecka kommer lussekorven. Foto: Pressbyrån


Efter semmelwrapsen och julbordspizzan – nu lanseras lussekorven. Från och med nästa vecka kommer Pressbyrån sälja kokt korv i en lussekatt.

klar

Artikellänk är kopierad

Den udda kombinationen av bakverk och snabbmat är enligt företaget ”förvånansvärt god”. Men att äta den precis som en vanlig varmkorv är nödvändigtvis inte ett framgångsrecept.

– Jag tycker inte den gör sig bättre med ketchup och senap. Jag tycker den passar bäst med bara korven och lussekatten, säger företagets presskontakt Lennart Schultz.

Lussekatten har tagits fram efter en rad smaktester.

– Eftersom lussekatten har en söt briocheliknande smak, går den väldigt bra ihop med just varmkorv. Kanske väljer man att addera traditionella korvtillbehör, men själv tycker jag den ska avnjutnas i sin enkelhet, säger Fredrik Edin, produktchef snabbmat på Pressbyrån, i ett pressmeddelande.

Från och med den 1 december finns lussekorven till försäljning i alla Pressbyråns butiker.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro