ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu lyfter SAS-planen igen – så påverkas din bokning

David Peterson · 3 Maj 2019
Uppdaterad 3 Maj 2019
Nu lyfter SAS-planen igen.

Nu lyfter SAS-planen igen. Foto: TT


Strejken är över och nu har SAS återupptagit sina flygningar. Men bolaget uppger att trafikstörningar kan förekomma de närmaste dagarna. Så här påverkas din resa.

klar

Artikellänk är kopierad

Efter nästan sju dagars strejk är SAS-konflikten nu löst och verksamheten ska vara igång igen. Men det kommer troligtvis att förekomma trafikstörningar under de kommande dagarna, enligt information från flygbolaget.

Den som påverkas har möjlighet till frivillig och kostnadsfri ombokning av sin resa. Den som däremot redan krävt återbetalning kan inte boka om till sitt ursprungliga datum utan måste köpa en ny biljett.

Flygbolaget vet inte exakt hur många avgångar som påverkas av trafikstörningarna.

Den som drabbas av ett inställt flyg uppmanas vänta till SAS bokar om till nästa tillgängliga flygning alternativt till att kontakta SAS eller resebyrån för att boka om till ett senare datum. Det går också att själv avboka och få pengarna tillbaka från inköpsstället. Om flygning ställdes in av SAS har man rätt till fullständig återbetalning av biljettpriset.

SAS uppmanar även resenärer till att kontrollera status på flyget innan de åker till flygplatsen.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro