ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu möts de på scen – ett år efter drevet

TT Spektra · 8 Okt 2012
Uppdaterad 8 Okt 2012

För ett år sedan dömdes Ola Lindholm för ringa knarkbrott. I showen Riktig talkshow” möter han Thomas Mattsson, chefredaktör för tidningen Expressen vars avslöjande drog i gång mediedrevet.

klar

Artikellänk är kopierad

Nu möts de på scen – ett år efter drevet 
  I dag möter Ola Lindholm Expressens chefredaktör Thomas Mattsson i premiären av sin egen pratshow. – Jag har ingen kärlek till honom. Han är den första människa jag intervjuar som jag inte har det till, säger Lindholm.
Nu möts de på scen – ett år efter drevet I dag möter Ola Lindholm Expressens chefredaktör Thomas Mattsson i premiären av sin egen pratshow. – Jag har ingen kärlek till honom. Han är den första människa jag intervjuar som jag inte har det till, säger Lindholm.Foto: Scanpix

– Jag har ingen kärlek till honom. Han är den första människa jag intervjuar som jag inte har det till, säger Ola Lindholm.

Över ett år har gått sedan Expressen publicerade namn och bild på Ola Lindholm när han fortfarande enbart var misstänkt för att ha varit drogpåverkad under en fotbollsmatch på Råsunda. 

När tv-profilen nu får nypremiär för sin show ”Riktig talkshow” har han valt att bjuda in Expressens chefredaktör Thomas Mattsson som sin första gäst.

– Jag är nyfiken på människor. Vad gäller Thomas Mattsson så är jag oerhört nyfiken på hur människor som uppenbarligen är intelligenta och högpresterande klarar av att göra tidningar som skriver om de riktigt viktiga, allvarliga och stora frågorna i världen på en sida och på nästa sida vältrar sig i skvallerjournalistik, utvecklar han.

klar

Artikellänk är kopierad

TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro