ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu öppnar H & M en ny lyxbutik i Stockholm

Metro · 10 Jan 2013
Uppdaterad 9 Jan 2013
Nu öppnar H & M en ny lyxbutik i Stockholm Nya butiken & Other Stories öppnar på Biblioteksgatan 11.

Nu öppnar H & M en ny lyxbutik i Stockholm Nya butiken & Other Stories öppnar på Biblioteksgatan 11. Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

I vår slår H & M upp dörrarna för sin nya lyxkedja & Other Stories. Lanseringen sker i samband med öppnandet av sju butiker på några av Europas mest exklusiva shoppinggator. – Det här är ett helt nytt märke och koncept inom H & M-gruppen, så vi är naturligtvis väldigt stolta över att kunna öppna de här butikerna på just de här platserna, säger Elke Kieft, PR-ansvarig på & Other Stories.

Butikskedjan är helt riktad till kvinnor och förutom Barcelona, Paris, Milano, Berlin, London och Köpenhamn kommer även en butik att öppnas på Biblioteksgatan 11 i Stockholm. – Vi har olika inriktningar på våra kollektioner. Men gemensamt är att vi fokuserar på kvinnor som har ett stort modeintresse och att vi finns där de finns. Därför har vi valt de här adresserna, säger Elke Kieft.

Något datum för lanseringen har inte presenterats.

Analys: Oklar klädidé

Petra Tungården – Metros moderedaktör

Just nu spekuleras det vilt om & Other Stories. Exakt vad som kommer att dingla på galgarna är fortfarande inte helt uttalat. Och den stora frågan i branschen är hur den nya kedjan ska kunna särskilja sig från Cos och H & M, utan att konkurrera ut den egna marknaden.

Förhoppningsvis kommer & Other Stories att bli det sista fulländande benet som H & M saknat. En hästkraft vi sett glimtar av under årens designsamarbeten, där detaljarbetet är lika viktigt som helheten. Utifrån de signerade adresserna utgår jag från att atmosfären kommer att andas lyx.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro