ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu pratar Ulrika Jonsson ut om romansen med "Svennis"

METRO · 4 Nov 2013
Uppdaterad 5 Nov 2013
Sven-Göran Eriksson är lika kul som Ikea i sängen. I alla fall om man får tro hans före detta flirt. 

Sven-Göran Eriksson är lika kul som Ikea i sängen. I alla fall om man får tro hans före detta flirt.  Foto: All Over Press


Nu talar programledaren Ulrika Jonsson ut om romansen med Sven-Göran Svennis” Eriksson. Och hon jämför parets sexliv med Ikea. ”Att montera bokhyllan Billy hade nog gjort mig mer tillfredsställd.”

klar

Artikellänk är kopierad

Jonsson går även till attack mot ”Svennis” dåvarande flickvän Nancy  Dell’olio: ” Hon var tillsammans med honom på grund av pengarna.”
Jonsson går även till attack mot ”Svennis” dåvarande flickvän Nancy  Dell’olio: ” Hon var tillsammans med honom på grund av pengarna.”

Sven-Göran Eriksson gav nyligen ut sin självbiografi, ”Svennis – min historia”.

Där skriver han bland annat om romansen med programledaren Ulrika Jonsson, som blev förstasidesnyheter när otrohetsaffären avslöjades.

Nu väljer Ulrika Jonsson att kommentera boken och ge sin syn på parets korta romans under 2002.

Och Jonsson skräder inte orden. 

Hon säger att ”Svennis” saknade passion. Att han var den ”svagaste” mannen hon träffat, trots hans makt och pengar.

– Att ha sex med Sven var lika funktionellt som en manual från Ikea. Att montera bokhyllan Billy hade nog gjort mig mer tillfredsställd, säger Jonsson till tidningen Daily mail.

Sven-Göran Eriksson var under romansen med Jonsson tillsammans med flickvännen Nancy Dell’olio, som ska ha blivit rasande när hon fick reda på att ”Svennis” varit otrogen.

Jonsson går hårt åt även Dell’olio och hävdar att ”Svennis” var rädd för flickvännen.

– Hon var tillsammans med honom på grund av pengarna. Han var med henne för att han var rädd för vad hon skulle göra om de gjorde slut, säger Jonsson till Daily mail.

– Han berättade att hon var händig med knytnävarna. Efter vår romans blev offentlig så hade han ett sår på näsan som han sa kom från att han snubblade i trappa. 

Ulrika Jonsson säger även i intervjun att Dell’olio har henne att tacka för att hon blev känd.

Och berättar återigen intima detaljer från hennes och ”Svennis” romans.

– När vi var i sovrummet så pratade han alltid snusk på sin brutna engelska. Jag försökte att ignorera det, säger Jonsson till Daily mail.  

klar

Artikellänk är kopierad

METRO
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro