ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu satsar Ikea på ett eget socialt nätverk

Rickard Lindholm · 19 Aug 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

Foto: Ikea


klar

Artikellänk är kopierad

Att Ikea-katalogen släpptes i dag missade nog ingen, men i samband med att katalogens 60-års firande lanserade Ikea en ny community, Livet hemma.

I grunden bygger företaget vidare på sin idé från föregångaren Ikea tv, men på den nya tjänsten är Ikea mycket mer aktiva. – Vi räknar absolut med att svara på alla frågor och kommentarer som kommer in, säger Anna Pettersson, redaktör för Livet hemma.

Redan nu har de lagt upp filmer och intervjuer på hur det såg ut bakom kulisserna när katalogen skapades och i framtiden kommer fler inlägg komma upp.

Dessutom är i dag runt 2000 inredningsintresserade användare igång med att dela med sig av inspiration och tips. – Vi hoppas att så många som möjligt ska hitta hit och tycka det är spännande, säger Anna Pettersson.

Kommer Ingvar Kamprad ha en blogg? – Det har vi inte diskuterat men vi har diskuterat att kanske ha kända bloggare, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Rickard Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro