ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu satsar Metro på hem och inredning

Metro · 4 Dec 2014
Uppdaterad 5 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

I början av nästa år kommer inredning även att få en egen plats på metromode.se. – Vår vision är att samla några av landets bästa inredningsbloggare under ett och samma tak med inspirerande reportage och rörligt material. Från billigt till dyrt, från second hand till tidlösa klassiker, säger Petra Tungården, som blir redaktör för Metro Mode Home.
I början av nästa år kommer inredning även att få en egen plats på metromode.se. – Vår vision är att samla några av landets bästa inredningsbloggare under ett och samma tak med inspirerande reportage och rörligt material. Från billigt till dyrt, från second hand till tidlösa klassiker, säger Petra Tungården, som blir redaktör för Metro Mode Home.Foto: Fanny Ekstrand

Metro Mode expanderar. Nu smyg­lanseras nya satsningen Metro Mode Home.  Här samlar vi den bästa in­spirationen och nyheterna när det gäller inredning.

Intresset för hem, renovering och inredning har vuxit lavinartat under de senaste åren. Med start i dag kan du läsa om inredning i Metro varje fredag.   

– Jag är otroligt glad att Metro Mode Home äntligen lanseras, detta är något jag längtat efter i flera år, säger redaktören Petra Tungården.

► LÄS MER: Premiär för Metro Mode Home – följ med hem till Petra

Hennes inredningsintresse började i tidig ålder. 

– Jag brukade möblera om mitt flickrum flera gånger i månaden. Det känns e­xtra kul att få kickstarta satsningen med att öppna upp dörrarna till mitt eget hem för Metros läsare.

Fler hem kommer att b­esökas, och du kommer också kunna läsa om smarta ”gör-det-själv”-projekt, tävla om inredningsprylar varje vecka och inspireras av de senaste trenderna.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro