ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu ska Neil Strauss lära oss att ragga

Ulrica Widsell · 14 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Neil Strauss är expert på att ragga kvinnor. Efter hans succéroman ”Spelet” kommer nu spelreglerna. Handboken ­”Utma­ning­en” ska lära osäkra killar ragga på 30 dagar.Var inte angelägen, ge inte komplimanger direkt, age­ra självsäkert – det är några av reglerna för att lyckas i raggningsspelet, enligt Neil Strauss, känd amerikansk rockskribent och författare.

Efter ”Spelet”, som be­skri­ver hur Neil Strauss kommer i kontakt med ett sällskap för män som vill bli experter på att förföra kvinnor, fick Neil Strauss mängder med mejl från killar som hade problem att träffa kvinnor.

Så föddes idén till en handbok. ”Ut­maningen” handlar om självförbättring, i allt från utseende till sättet att inleda samtal.– Killar har så många rädslor som stoppar dem. Vissa tänker att de är för korta, andra att de är för tjocka, för panka eller något annat som gör att kvinnor inte faller för dem. Hur en man ser ut är inte det väsentliga. Det viktiga är att utstråla självförtroende och ge intryck av att vara värd att känna, säger Neil Strauss till Metro.

Kan en metod verkligen fungera för alla?– Genom att öva och lyckas, steg för steg, får du bättre självkänsla. Alla är olika, men väldigt mycket hos oss är väldigt lika också.

Foto: Illustration:: Ola Gustafsson

Raggningens 11 budord

• Vänta inte på att hon ska bli ensam innan du gör din framstöt. Även om hon gillar dig kommer hennes vänner snart att dra iväg med henne.

• Stirra inte på henne i mer än tre sekunder innan du tilltalar henne. Om du tvekar kommer du antingen få henne att känna sig olustig eller själv tappa modet.

klar

Artikellänk är kopierad

Ulrica Widsell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro