ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu ska Rosing hitta den rätta

TT Spektra · 11 Feb 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Dejta nio killar under två månader, låter det tufft? Linda Rosing säger att hon hunnit lära känna allihopa - och att "friarna" fått lära känna den riktiga Linda. - En enkel och glad tjej. I tv-programmet "Den rätte för Rosing" i Kanal 5 söker dokusåpastjärnan Linda Rosing sitt livs kärlek. Under nio veckor dejtar hon nio olika killar. Linda Rosing beskriver inspelningen som en känslomässig berg- och dalbana. - Att dejta i tv var något nytt och inte helt enkelt. Det har varit nervöst men kul. Nu är jag proffs på att dejta.

Under tiden har Linda Rosing lärt känna sig själv. - Det har varit lärorikt. Jag har lärt mig att se andra saker hos män än de yttre attributen. Tidigare har jag fallit för "bad guys", nu ser jag personligheten och har inte förutfattade meningar. Flera av killarna har också fått omvärdera sin bild av henne. - De har sagt "Gud, du är inte alls som man tror". Jag är en glad och enkel tjej, även om jag ser ut så här.

Linda Rosing, för dagen klädd i kort rosa klänning som matchar hotellrummet där intervjun äger rum, förklarar att hon "förstås är fixad för fotograferingen" men att i programmet får killarna - och tittarna - se henne mer naturlig.Du har tidigare sagt att du var rädd för att killar skulle söka till programmet bara för att du är känd, hur har det gått? - Jo, det slank igenom någon sådan bland de nio utvalda också. Det var tråkigt, men väntat. På tu man hand med killarna kunde Linda Rosing dock ganska snabbt känna av om de var seriösa kärlekstörstande eller kändiskåta friare. - I programmet sätter jag ner foten, jag säger absolut inte "ja" till allt som folk kanske tror.Så folk kommer att få se en ny sida av dig? - Ja, en annan sårbarhet. Medan inspelningen pågick fick inte Linda Rosing träffa någon utanför programmet. Men flera tidningar har skrivit om att hon brutit sitt kontrakt med Kanal 5 genom att inleda en romans med musikern Peter Thelenius från Basic Element. - Tidningarna skriver så fort jag syns med en kille - även när jag träffar min bror. Jag har många kill - och gaykompisar bara, jag har inte brutit något kontrakt.

Om hon träffar "den rätte" i programmet eller inte är förstås hemligt, men Linda Rosing berättar om en "once in a live time"-dejt i Prag som hon minns. - Vi åkte med en speciell båt i en kanal och åt en exklusiv middag. Det var en romantisk upplevelse. Enligt Kanal 5 sökte flera hundra killar till dejtingsåpan. Nio valdes ut, vilka Linda Rosing träffar under två månader. De går på dejter i både Sverige och Europa. Killarna får olika utmaningar för att visa vad de är beredda att göra för att vinna Linda Rosings kärlek. I varje program väljer två av hennes vänner ut två killar - varav Linda Rosing väljer bort en. Till slut återstår förhoppningsvis "den rätte" för Rosing.

klar

Artikellänk är kopierad

TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro