ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nu släpps första biljetterna till Schlagerfesten

Tobias Berg · 26 Nov 2012
Uppdaterad 27 Nov 2012
Danny Saucedo vann senast Malmö arena anordnade en schlagertävling. 

Danny Saucedo vann senast Malmö arena anordnade en schlagertävling.  Foto: Claudio Bresciani/SCANPIX


I dag är första chansen att få tag i de åtråvärda ESC-plåtarna – men det är de inbitna fansen som får första tjing.

klar

Artikellänk är kopierad

Klockan tio i dag släpps de allra första biljetterna till nästa års Eurovision-fest i Malmö. Enligt den exekutiva producenten Martin Österdahl innebär biljettsläppet att arbetet går in i ett nytt skede.

– Nu börjar det på riktigt. Det här kommer bli nästa års största musik- och medie-händelse, säger han.

Det är biljetter till nio olika föreställningar på Malmö arena som släpps, från semifinal-repetitionerna till finalen den 18 maj. Biljetterna kommer att säljas av Ticnet på nätet och hos lokala Ticnet-ombud och kostar från 90 kronor till 1 950 kronor.

De allra bästa finalbiljetterna, ståplatserna på parketten tätt inpå artisterna, har medlemmar av Eurovision-fanklubben OGAE förtur till.

– Tanken är att längst fram vid scen ska det stå fans från hela Europa med sina flaggor och bidra med stämning i den kokande grytan, säger Martin Österdahl.

För alla andra gäller det att vänta en vecka innan parkettbiljetterna till finalen blir tillgängliga. Och lyckas man inte få tag i några biljetter denna gång så utlovar Martin Österdahl att det kommer fler biljetter i slutet av januari och i mars–april.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Berg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro